Lace

Despre noi

Revista lace // lace magazine

Primul pas către național!
Lace Magazine se lansează în capitală!

Lace Magazine este o revistă înființată în 2020 în județul Prahova, din dorința de a muta atenția către conținutul de calitate într-o societate în care se promovează pseudovalorile și informația fără fond. 

Revista se diferențiază de restul produselor de pe piață datorită faptului că acoperă într-un mod complex domenii diverse, precum: Business, Legal, Cultură, Artă, Educație, Sănătate, Design interior, Modă, Frumusețe și Călătorii.

Interviurile Lace Magazine pun accentul pe oameni care schimbă domeniile lor de activitate: Artă, Cultură, Business, Social, Jurnalism etc.

Lace Magazine are 200 de pagini, apare atât în format electronic, cât și tipărit pe hârtie glossy de 200 de grame, într-un format generos, 240.00 x 297.00 mm, trimestrial.

Fiecare ediție beneficiază de lansări ieșite din comun, în locații inedite, iar publicul prezent la evenimente este un public elevat, cu un profil medium-high din punct de vedere sociocultural. Evenimentele de lansare adună laolaltă peste 200 de oameni, ele fiind adevărate oportunități de networking de calitate.

Printre locațiile alese până acum pentru lansările revistei amintim: Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, Filarmonica „Paul Constantinescu”, Muzeul Județean de Artă „Mircea Ionescu Quintus”, Pădurea Goruna, Hipodromul Ploiești, Mănăstirea Turnu, Casa Domnească Brebu, Muzeul de Artă Contemporană de la Slon, jud. Prahova, Zaivan Breaza, plus două ediție speciale de lansare door to door, în pandemie.

Parteneriatele cu Camera de Comerț și Industrie Prahova ori Patronatul IMM Prahova ajută la distribuirea revistei sub formă de newsletter, astfel încât informația de calitate ajunge către antreprenori și instituții publice din tot județul.

Ediția nr. 12 Lace Magazine face primul pas către transformarea publicației într-o revistă națională, printr-o lansare deosebită la București, la Palatul Camerei de Comerț.

Astfel, conținutul editorial aduce în paginile Lace Magazine oameni din toată țara.

Revista tipărită se va găsi în cea mai veche librărie din București, Librăria „Mihai Eminescu”, iar ca element de noutate, ediția electronică se va putea descărca gratuit de pe site-ul revistei.

De asemenea, făcând primul pas către București, revista Lace Magazine s-a bucurat de încrederea Camerei de Comerț și Industrie București, alături de care a început un parteneriat asemănător cu cel din județul Prahova.

 

Contact

Informații:
office@adboutique.ro

instagram: